DESPRE NOI

Centrul de informare şi marketing turistic Bucovina

Misiune:

Centrul de Informare și Marketing Turistic Bucovina își propune să promoveze activitatea turistică din zona Bucovinei, oferind informații despre obiectivele turistice locale, servicii de promovare online pentru prestatorii de servicii turistice din Bucovina și materiale promoționale și informative. În plus, Centrul oferă instruire și practică în domeniul turismului, precum și materiale de specialitate în turism.

Viziune:

Viziunea noastră este de a promova și dezvolta turismul în regiunea Bucovinei, facilitând accesul la informații relevante și de încredere pentru turiști și prestatorii de servicii turistice. Acesta vizează, de asemenea, să fie un partener educativ valoros pentru cei interesați să facă practică în domeniul turismului.

Valori:

Ne preocupă cu precădere angajamentul pentru autenticitate, accesibilitatea informației și promovarea culturii și patrimoniului local bucovinean. De asemenea, valoarea educației și formării în domeniul turismului pare să fie importantă, așa cum se reflectă în oferta de instruire și practică, precum și în materialele de specialitate disponibile. În plus, colaborarea cu Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava și participarea la strategia de dezvoltare a turismului sugerează un angajament pentru parteneriat și dezvoltare comunitară.

Ai nevoie de informații?